Nyheder

Af , 27/09/2013 22:58

Referat fraTrofæaften den 12. april 2012 — se her

Trofæaften på Meilgaard

Trofæaften 2012
Trofæaften 2012
Der blev lyttet med interesse
Deltagerne lyttede til Lars Haugaard
Nogle af de mange deltagere til Trofæaften 2012
Poul fortæller hvorfor netop disse to trofæer blev valgt som de flotteste.
Jan Baand med sin flotte Dåhjort
Rasmus Fortæller om Jagten på hans første hjort
BRUNSTHJORTE PÅ EMMEDSBO

Der ventes på de første hjorte

Den 26. september kl. 17, mødte 26 forventningsfulde hjorteinteresserede op ved maskinhuset på Emmedsbovej 5.
Vi blev modtaget af Jens Fauerskov, der havde arrangeret en tur for os  i hestevogn, afsluttende ved nr. 11. Inden turen rundt i skoven fortalte
Jens om skoven og forvaltningen af vildtet på Emmedsbo. Det er et utroligt arbejde der bliver lagt på Emmedsbo, til gavn for store dele af Djursland.
Efter turen i skoven fik vi kaffe og sandwich på terrassen, og det varede ikke længe, inden et fantastisk senarie udspillede sig lige foran os. Flere hjorte
nærmede sig brølende den store vildtager hvor en ruddel hinder befandt sig. En aften mange af os vil huske længe.
Stor tak til Jens Fauerskov.

Spændingen stiger

Der ventes på hjortene

DAGSORDEN 2011
Invitation til trofæaften 2011
VILDTMENUAFTEN  2011

Velkomst ved Ejnar Alexandersen

Lørdag aften den 5. februar var 118 forventningsfulde  – og lidt spændte  – deltagere samlet til Vildtmenuaften i Stenvad Mosebrugcenter. Jeg tror langt de fleste fik deres forventninger indfriet. Madam blå i Fjellerup – ved Ingrid og Bjarne – stod for menuen, der bød på røget vildandebryst og fasanpostej til forret, kronvildtmedaljonner, fasanbryst og kronvildtpostej til hovedret, afsluttende med spændende oste og kanellagkage til dessert. Natmaden bestod af postejer og hjortevildtpølser.
Skovgaard vine i Hornslet havde sammensat en flot vinmenu til maden, bestående af en velkomstdrink, 2 hvidvine til forretten, 4 rødvine til hovedretten og 2 søde vine til desserten. Mellem de enkelte retter fik vi både præsenteret næste ret ved Ingrid og vinene ved Skovgaard Vine.
CC Jagt & Fiskeri ved Allan præsenterede det sidste nye inden for jagtbeklædning og hvilke varer man ville satse på i fremtiden.
Anico – vildtafværgning – ved Mogens Rosengaard fortalt om hvor effektivt man kan skræmme – ikke velkomment –  hjortevildt væk fra sine marker, med det nyeste inden for elektroniske lydanlæg.
Der blev snakket livligt ved bordene, og jeg tror mange kunne have blevet ved flere timer endnu, hvis tiden havde været til det.
Jeg håber vi kan gentage successen igen til næste år. TAK for den store opbakning til arrangementet.
Knæk & Bræk
Per Therkildsen

Skovgaard Vine præsenterer vinmenuen

Så er vi klar til forretten – andebryst og fasanpostej
Der diskuteres livligt
Buffet med hovedretten
Der snakkes opskrifter
Lækker mad på tallerkenen
Kokken planlægger
Hygge ved buffetten
Der smages på den gode mad
Anden gang – det smagte godt
Der var også tid til gode historier
Opskriften på de 3 slags hjortepølser diskuteres
Allan fra CC Jagt & fiskeri i Glesborg
Mogens Rosengaard fra Anico, præsenterer vildtafværgning
Formændene gav en kort præsentation af laugene
Dessert – Forskellige oste og kanellagkage
Jens fik for 3. gang:o)
Der snakkes jagtbeklædning fra CC

Skovgaard vine, præsenterer deres gode vin

Den yngste deltager måtte have en lur oven på den overvældende menu

Der er lukket for kommentarer

Panorama Theme by Themocracy